حلوا عسلی یکی از انواع حلواهای خوشمزه و بسیار مجلسی ایرانی است که میتوانید در مجالس خود آنرا جایگزین حلوای معمولی آرد گندم کنید. این حلوا به دلیل استفاده از عسل علاوه بر طعم عالی دارای ارزش غذایی بالاتری نسبت به حلوای معمولی میباشد.
مواد لازم حلوا عسلی
- کره ۸۰ گرم
- آرد گندم ۱ پیمانه
- عسل نصف پیمانه
- پودر هل ¼ قاشق سوپخوری
- روغن جامد ۲ قاشق سوپخوری
- پودر نارگیل و مغز گردو به اندازه کافی
طرز تهیه حلوا عسلی
برای تهیه حلوای عسلی مجلسی ابتدا کره را از یخچال بیرون میآوریم و آرد گندم را دو مرتبه الک میکنیم تا صاف و یکدست شود. در ادامه آرد گندم را در یک کاسه مناسب میریزیم و کره را به آن اضافه میکنیم و با دست آنها را مخلوط میکنیم
و با همزن به مدت ۵ دقیقه هم میزنیم تا شبیه خمیر مواد نرم و سبک شود.سپس در تابه یا قابلمهای استیل عسل را میریزیم و روی حرارت کم قرار میدهیم و به مدت ۱۵ دقیقه با قاشق چوبی آرام عسل را هم میزنیم.
(دقت باید کرد حرارت نباید زیاد باشد چون باعث جوشیدن عسل میشود) و روغن جامد را به آن اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم و تابه را از روی حرارت بر میداریم و به آن خمیر نرم را میافزاییم و با هم خوب هم میزنیم
و تابه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه مواد خوب بپزد.بعد تابه را از روی حرارت بر میداریم و اجازه میدهیم تا حلوا عسلی خنک شود و در ظرف مورد نظر میریزیم و روی آن را با پودر ناگیل و مغز گردو تزئین میکنیم. نوش جان!